Pressklipp


Klicka på UNDERSTRUKNA rubriker för att öppna klippet 
i ett eget pop-up fönster.

Malmöband gör radiopop i dag.
Malmöbandet Basic Facts tävlar i Sveriges Radios popbandstävling. Andra kvartsfinalen går i kväll i P3 - programmet heter Oppopoppa. Basic Facts spelar två egna nummer i programmet, som sänds från Solliden på Skansen. De båda andra banden som tävlar i kväll är Maniacs från Enköping och Stures från Gustavsberg.

Robban Broberg presenterar programmet. Kvällens gäster på Solliden-scenen är The Shanes.
Bilden ovan: Basic Facts med Paul Olofsson, Mårten Gullstrand, Anders Lagerlöf, Anders Melander och Stefan Ridell. Lagerlöf kommer från Namelosers.

Kvällsposten 66-06-21

Maniacs från Enköping gick vidare från andra avdelningen i radions popbandtävling. Basic Facts från Malmö som också deltog kunde inte göra sig själv rättvisa, då ledaren Anders Melander insjuknade och inte kunde medverka. Någon ersättare lyckades de inte heller skaffa fram, så Basic Facts fick klara sig med fyra man.
Arbetet 66-06-24

Anders Lagerlöf tidigare batterist i Namelosers har planer på att starta ett eget popband. Det ska bli något helt nytt, lovar Anders. Det ryktas om att Donald Washington ska vara med och också en särskild blåsgrupp
Arbetet 66-?-?

Anders Lagerlöf f d trummis i Namelosers, har nu fått igång sitt eget band som heter Bread. Några blåsare har man tyvärr inte med.
Arbetet 66-12-06

Bread ett relativt nystartat Malmöband som nu på kort tid blivit mycket poppis, åker under nyårshelgen till Stockholm. På nyårsafton spelar man på Farsta Ungdomsgård och ytterligare ett par spelningar är klara.
Arbetet 66-12-20

Succé! Ordet är Succé. Annandagsgalan på Lorensbergs Fritidsgård i regi av Malmös stads ungdomsstyrelse, Skånska Dagbladet och Bessin Club gick på ett till sista plats utsålt hus.
Huvudattraktioner på den 8 timmar långa galan var naturligtvis Namelosers och Gonks, även många andra band drog befogad uppmärksamhet till sig.

Namelosers var bland de första på scen och förnöjde den fulltaliga publiken med sin nya repertoar. Ännu är det tydligen för tidigt att "dödförklara" Namelosers i alla fall.
Till överraskningarna hörde de relativt nybildade Bread. Förvisso är de flesta inte helt "gröna" i popsammanhang, och framöver skall det bli intressant att få se hur de utvecklas. Förutsättningar saknas inte.
Håkan Malmström Skånska Dagbladet 66-12-27

Ett Malmöband som man talar om är Bread. Men så består gruppen av rätt rutinerade herrar. Trummisen Anders Lagerlöf har således tidigare spelat med Namelosers, sångaren Paul Olofsson, basisten Mårten Gullberg och kompgitarristen Anders Melander kommer från Basic Fact och även sologitarristen Lincoln Geiger har ett förflutet i andra Malmö-grupper. Bread har bl a spelat på galor med Hep Stars och Tages och nu hoppas man att få förtroendet att svarar för uppvärmningen när Manfred Mann kommer till Malmö den 3. En Stockholmstripp är också aktuell.
Kvällsposten 66-12-29



Kallinges popklubb Incrowd
började det nya året med att Annordna en välbesökt popgala i Folkets Hus med Hep Stars som dragplåster. Ett stort antal popvänner från hela Blekinge hade redan tidigt på kvällen samlats för att spisa Malmöbandet The Bread där fann vi Anders Lagerlöf f d Namelosers vid trummorna Att han fortfarande besitta den skicklighet som han blivit känd för visades vid flera tillfällen.
POSITIV ÖVERRASKNING
Tillsammans gav medlemmarna i The Bread prov på ett brett register av sitt kunnande. Grabbarna gjorde bra ifrån sig och blev sannerligen en stor positiv överraskning för många bland publiken. Det bjöds på en repertoar omfattande nära nog allt från hårdsvängande pop till långsamma ballader. Efterhand som timmarna led blev trängseln framför scenen allt mer markant. Flickor i de lägre tonåren, antingen med eller utan föräldrar, satt tålmodigt väntande i timmar för att få en bra plats tills Hep Stars gjorde entré.
Blekinge Läns Tidning 67-01-03
Uppvärmningsband agerade Thunder och Bread. I synnerhet de senare skötte sig utmärkt och om dem kommer ni att få läsa mer framöver i SkD. Skall någon framhävas framför de andra blir det Breads trummis Anders Lagerlöf, som visade att en pop-trummis verkligen också kan agera som en "riktig" trumslagare. Konferencier och "pauspratare" var ett uppdrag som var skräddarsytt åt Ola Ström från Gonks. Han underhöll publiken under varje sekund av pauserna och mycket tack vare honom kunde publiken dra sig tillbaka efter en helgjuten pop-afton.
Skånska Dagbladet 67-01-04 (förband till The Who)

Cop House i Eslöv hade på onsdagskvällen arrangerat sin största popgala hittills.
Cirka 850 ungdomar hade sökt sig till Eslövs medborgarhus och därmed satte man antagligen nytt publikrekord för detta. Huvudgäster var The Hep Stars och under deras framträdande rådde en fruktansvärd kalabalik framför scenen. Två andra pop-band svarade också för underhållningen under kvällen, nämligen Troublemakers och Bread.

På vägen mellan Malmö och Eslöv hade det på grund av halkan inträffat en olycka och då Hep Stars kom dit fick de vända och köra en annan väg. Denna kände de inte till och därför körde de vilse. I stället uppenbarade sig kvällens sista gäster, Bread och de spelade ett par låtar på Hep Stars instrument innan "Hepparna" själv kom....

Kvälles sista popband var tydligen omtalade Bread. De höll fin klass och visade upp bra spelstil. Tyvärr gick de yngsta, men annat hade de väl inte de flesta väntat. De ville bara höra Hep Stars och det var därför de gick.

Mellersta Skåne 67-01-07

Bread till Olofström
Bread kallar sig grabbarna som gästar Olofström i morgon kväll. Framträdandet tar sin början kl 20.00 i Föreningslokalen. Av affischer, lite varstans på köpingen, som påminner om evenemanget framgår det att gruppen består av fem unga män.

Sångaren heter Paul Pärm. En kille som kallar sig Max spelar gitarr och sjunger. Sologitarristen heter Lincoln och trummisen Levi. Basen hanteras av Morten. Senaste nytt om bandet förmedlas i onsdagens radioprogram "Tonårskväll". 

I inslaget "Pop-nytt" berättas det att medlemmarna tänker låta den berömda modeskaparen Kataja of Sweden utformas deras scenkläder som säkert kommer att skilja sig från mängden. För övrigt har det inte talats så mycket om Bread. För oss i dessa trakter är gruppen relativt okänd. Det är bara att vänta och se vad bandet har att leverera.
Ronnebyposten & Karlshamns Allehanda 67-01-13

Bread först i Sverige med det nya pop-soundet
Det nya pop-soundet, Motownsoundet eller Detroitsoundet om man så vill, vinner alltmer terräng. Det har fem Malmögrabbar, som tillsammans bildar pop-gruppen Bread tagit fasta på och de har helt anammat det nya soundet från USA.

Men Bread är ingalunda färska i pop-branchen. Tidigare hette de Basic Facts, som i fjor kvalificerade sig till kvartsfinalen i Sveriges Radios omfattande pop-bandstävling. Men längre kom inte Bread på grund av de blev diskvalificerade, då man misstolkade reglerna. Ingen i gruppen får nämligen ha varit med och spelat på någon grammofonskiva. Och det hade trummisen Anders Lagerlöf gjort sedan sin tid i Namelosers.

Anders 1 och 2
Anders är Breads starkaste kort och tillhör absolut eliten av svenska pop-trummisar. Stöttepelare i gruppen är också Anders Melander, som förutom att han spelar gitarr, el-piano och sjunger, också skriver mängder av låtar. Dessutom är han gruppens arrangör.
Solosångare är annars Paul Olofsson, ursprungligen från Stockholm och ganska nybliven student. Bassträngarna knäpper Mårten Gullstrand på och han hoppas bli student till våren.

Kapellmästare är Lincoln Geiger, som bakom sig har artistiska anlag. Fader är filmregissören Rod Geiger och mamma lystrar till det världsberömda namnet Katja Af Sweden, modeskaperskan alltså.
Bread har ambitioner att bli någonting och ingen i bandet försöker undanhålla att de siktar på toppen och att nå dit snabbt.

Drop In? 
Trots att gruppen endast har ett par månader bakom sig på popscenerna och knappt varit utanför Skånes gränser är det redan tal om att göra en platta och att vara med i Drop In i mars. Hur det går med den saken återstår att se, men ett försprång har man i varje fall före många svenska pop-grupper. Bread kommer med något nytt - en ny spelstil. Det kan vara guld värt i dagens läge.

Karre Erichs Arbetet 67-01-16

Är Bread från Malmö det enda svenska gäng som konsekvent lagt sig till med det s k Detroitsoundet ?
Expressen 67-01-18

Popbandet som satsar på kläder.
Malmö (Tonårsexpressen). Här är popgänget som skall få Sveriges ballaste scenkläder. Gänget heter Bread och kommer från Malmö. Kläderna skall göras av Katja of Sweden - en av världens mest kända modeskapare.
Katja of Sweden är mamma till en av killarna i bandet - Lincoln Geiger. Hans pappa är filmregissören Rod Geiger, som just håller på att spela in en film om H C Andersen.

Killarna satsar allt på snygga scenkläder. Det kan bli den gimmick som gör dem riktigt berömda. 
Bread spelar Motown-stil. Pianisten Anders Melander. säjer:
- Jag tror Motown-soundet kommer att bli den stora nyheten på popfronten i år.
Bandet bildades i november förra året. Grabbarna har spelat på några galor. Nu är det aktuellt med en skivinspelning och en Tysklandsturné.
Gruppen består av Lincoln Geiger, Paul Olofsson, Mårten Gullstrand, Anders Melander och Anders Lagerlöf (f d Namelosers)
Expressen 67-02-03

Skånskt på platta.
En hel del pop-plattor med skånska grupper släpps ut i början av nästa månad. Gonks och Moderations har redan spelat in varsin platta, vilket vi tidigare berättat om. Ett annat Malmögäng, Troublemakers, tar på måndag Metronomes skivstudio i Köpenhamn i besittning för att spela in två egna låtar, varav a-sidan heter "Funny man". 
Och nästa vecka är det Breads tur. "Ain´t that a progress" och "Motor town beat" heter deras bidrag. Bägge låtarna har skrivits av Anders Melander.

Arbetet 67-02-19

Bil rammade husdörr vid krock i Borgholm.
En häftig kollision mellan en malmöbil och en ölandsbil i
korsningen av Södra Långgatan och Hantverkaregatan i Borgholm på söndagen resulterade i att ölandsbilen slungades runt och med bakvagnen rände in i ytterdörren till hörnfastigheten Hantverkaregatan 27.

Båda bilarna blev illa ramponerade och en kvinnlig passagerare i ölandsbilen fördes i ambulans till lasarettet. Ölandsbilen som är hemmahörande i Grönhögen kom nerifrån hamnen och hade förkörsrätt, då den blev påkörd av malmöbilen, en tung herrgårdsvagn tillhörig ett popband som engagerats för att spela på kvällens skoldans i gymnastiksalen.

Barometern 67-03-13

Stackars Skånebandet BREAD som sparat så länge till en ny bil och sedan totalkvaddar den efter bara en vecka.
Bildjournalen 67-04-19 (Första gången bandet nämns i tidningen)

Tio grupper gör LP
I Zingotoppen har en jury bestående av Kjell Genberg IDOLNYTT. Peter Himmelstrand, Expressen, Claes Dieden från Science Poption, Anders Henriksson från Svenska EMI och reklamchef Erik Agemo från det arrangerade bryggeribolaget, lyssnat igenom 376 inkomna bidrag och följande tio grupper har valts ut till finalen:
Why Söderhamn, Les Fleurs Åmål, Higates Månserup, Bread Malmö, Nameless Kristinehamn, Bröderna Brothers Stockholm, Explicit Soul Hässleholm, Shivers Sollentuna, Quints Stockholm, och Alfie Group från Uppsala.

Ev reservation emellertid för att någon grupp inte använt eget material vilket tävlingsreglerna stipulerar. I annat fall blir man diskvalificerad.

Dessa tio grupper kommer att gemensamt få spela in en LP som ska försäljas över hela landet. Därefter kommer på basis av skivan den bästa gruppen att röstas fram. Med och rösta får hela svenska folket.

Arbetet 67-04-20

Pop-grupp får huvudrollen i svensk western-serie
Idylliska samhället Maglehem i nordöstra Skåne förvandlas i början av maj till en tuff stad typ vilda västern, där slagsmålen och eldstrider hör till vardagligheterna. I början av maj börjar nämligen den amerikanske filmregissören Rod Geiger inspelningen av en svensk western-serie som troligen ska sändas i svensk TV i höst. I huvudrollerna: pop-bandet Bread från Malmö.

Det är uppenbarligen framgången med Monkees-filmerna som inspirerat Rod Geiger att ge huvudrollerna till en pop-grupp.
Rods son Lincoln ska spela huvudrollen och kring sig har han tuffa cowboys gestaltade av Anders Melander, Paul Olofsson, Christer Möller och Mårten Gullstrand. Och alla fem spelar alltså i samma pop-band - Bread.

Rod Geiger har i dagarna avslutat inspelningarna av H C Andersen-serien, vars alla sju avsnitt köpts av svensk TV. Serien kommer också att exporteras till utlandet. Handlingen i westernfilmerna kommer att hämtas från gamla klassiska vilda västern-långfilmer, som ska bantas ner till mindre format. Första avsnittet, som alltså börjar spelas in om c a tre veckor blir en s k pilotfilm, alltså ett prov. 

Svensk TV har visat sig mycket intresserade och med största säkerhet kommer serien att omfatta tretton avsnitt, vilka alla så fall ska visas i svensk TV. Rod Geiger blir regissör och bakom kameran återfinns Johnny Schwerin.

Karre Erichs Arbetet 67-04-22

Lyckad Gipsy-kväll med kalitetspop.
Gipsy Clubs popgala på fredagskvällen hade lockat ca 280 popbitna ungdomar. Kvällen inleddes av The Toad från Stockholm som består av Mikael Löf sologitarr, Fredrik Paulsen basgitarr och Bo Ödeving trummor. Grabbarna, som spelat tillsammans i ett år, var nu ute på sin första riktiga turné. I repertoaren ingår mest Yardbirds, Cream och Jimi Hendrix. Detta var det första bandet med egen ljusshow, s.k. "psychedelic pop" som gästat Tranås. 

Därefter kom turen till Bread från Malmö. Fem grabbar som är inspirerade av Tamla Motownsoundet, med främsta förebilder i Four Tops och Supremes. En låt till en samlings-LP för tolv band har de spelat in, i uttagningen till LP:s deltog c:a 350 popband. Sättningen är Anders Melander piano, Mårten Gullstrand basgitarr, Lincoln Geiger sologitarr, Paul Olofsson sång och Christer Möller trummor. Grabbarna kommer vi att återse i TV, då de ska spela huvudrollerna i en western-serie. Inspelningen startar om några veckor på den skånska prärien vid Maglehem.

Scenen intogs sist av kvällens populäraste band, Annabee-Nox från Stockholm, iförda svarta slängkappor. Det har gått framåt sedan första skivan kom ut, nu har de hunnit med fem plattor. "Noxarna", det är Ola Hammarlund sång, Kent Millholt sologitarr, Rolf Bood kompgitarr, Ulf Åslund basgitarr och Hans Södergren trummor. Se Annabee-Nox en gång är roligt, men andra gången blir det enformigt. Kvällen var kvalitetsmässigt den mest lyckade i Gipsy´s historia.

Tranåsposten 67-05-08

Skånsk pop i Italien
Badparadiset Alassio vid italienska Rivieran får i dagarna skånskt popbesök. Malmöbandet Bread ska under fjorton dagar spela på Club 33:s diskotek på platsen.
Bread har på kort tid ryckt upp i täten av de skånska popbanden. Gruppen är unik såtillvida att man nästan enbart spelar Tamla Motown-soul. Det innebär att de fem i Bread väljer sin repertoar från Detroit-grupper och artister som Four Tops, Temptations och Junior Walker.

- Vi är ensamma i Sverige om att spela sådan här musik, säger Anders Melander, gruppens organist och musikaliska ledare. De övriga fyra i Bread heter. Paul Olofsson, sång, Lincoln Geiger, gitarr, Mårten Gullstrand, bas och Lars Beijbom trummor.
I dagarna kommer gruppen ut med sin första platta en singel som innehåller två originalsaker av Anders Melander, "Motor town beat" och ”Ain´t that progress". Det är det stora skivbolaget CBS som tagit hand om Bread och det bör innebära att plattan blir ordentligt distribuerad.
Bread har också gått till final i de sk Zingo-toppen. Melanderlåten "Rough lover" är ett av 12 nummer i slutdrabbningen. Första pris: presentkort på 10 000 kr!
Gruppens gitarrist Lincoln Geiger är son till Katja of Sweden och Rod Geiger. Pappa Rod sysslar som bekant med en del TV-inspelningar och han har stora planer för Bread: e långfilm och en TV-serie.
Men först gäller det alltså att frälsa semestrande ungdomar i Alassio för Motownsoul....
Kvällsposten 67-07-02



Bread spelar samma låt två gånger i TV
"Ain´t that progress" spelar Malmögruppen Bread i TV:s Popcorner idag - två gånger. Dels river de av den direkt i studion, dels kör de låten som playback. Detta för att illustrera ljudskillnaden - underrubriken på dagens Popcorner är nämligen "sound och sånt". Det är tredje gången Bread får chansen att visa sig på styva linan i TV.
Kvällsposten 68-01-14

Halv succé i Stockholm för skånska pop-banden.
På söndagskvällen avslutades det skånska pop-paketets PR-vecka i Stockholm med spelningar på Cirkeln för Bread och Shades of Blue. Sammanlagt tio grupper har kuskat mellan Cirkeln och Domino, allt detta i avsikt att upplysa Stockholmspubliken om att det spelas bra och svängig pop i vårt sydligaste landskap.

Har man då insett detta i huvudstaden - har PR-veckan varit till någon nytta ?

Mannen som tog upp grupperna hit - Oscar Bjerelius anser att arrangemanget varit en stor framgång och pekar på att åtskilliga av de skånska grupperna redan bokats för återbesök. Givetvis är det svårt att redan nu avgöra huruvida Skåne-popen har fallit stockholmarna i smaken - men syftet har ju främst varit att visa att den existerar.
- Men varför just denna presentationsform ?
- Även om vi hade blivit erbjudna en helkväll på konserthuset med samma gager som nu - så tror jag att vi ändå föredragit den här formen. Banden har haft tid på sig att spela in sig på klubbarna i och med att spelningarna har sträckt sig över en längre tid. Man arbetar lättare in namnen genom att spela på klubbarna. Vi har t ex haft annonser varje dag i tidningarna.

- Många kända pop-musiker har också tagit tillfället i akt och slagit sig ner och lyssnat. Det har börjat gå upp för folket här att det svänger betydligt mer om Skåne-grupperna än om banden här uppe.
- Varför blev det just de här tio banden som fick chansen ?
- När man får i uppgift att plocka ut ett tiotal mer eller mindre okända band, så är det naturligt att man försäkrar sig om åtminstone ett eller ett par kända namn. I främsta ledet sattes därför Gonks, Bread, Troublemakers och Helsingborgsbandet Shades of Blue, som för övrigt gjorde mycket fint från sig avslutningskvällen.
- Linkin´Lousiana Peps tog jag helt enkelt med av den anledningen att han är så bra. Resterande fem blev ett tvärsnitt av vad skånsk pop har att erbjuda. Från Cardlez rena pop till Killy Killy Kids Rhythm and Blues-stil. Framför allt har jag gått in för personligt färgade grupper - vilket kanske inte varit det lättaste.
- De sydländska banden har ofta nämligen visat en tendens att behärska en alltför stor repertoar för att på det sättet nå en bredare publik.
Sammanfattningsvis konstaterar Oscar Bjerelius att den skånska Pop-veckan tjänat sitt syfte, även om han medger att den inte blivit en omedelbar succé. Nu gäller det bara att spinna vidare sedan man fått fotfäste i huvudstaden.
Börje Engholm - en av de ansvariga för Cirkeln - ser gärna att ett återbesök kommer till stånd inom en inte alltför avlägsen framtid.

Otis SDS 68-?

Råd till Skånska Bread: Spela fler egna låtar
Det omtalade skånska poppaketet har under den gångna veckan gjort tappra försök att erövra Stockholmspubliken på Gyllene Cirkeln och Domino, två inneställen i huvudstaden.
I första ledet återfinns malmöitiska Bread, de fem grabbarna som för drygt ett år sedan gjorde sig kända genom att flytta in Detroit-soundet i de skånska popstugorna.
Två singlar har avverkats, "Ain´t that progress/Motor town beat" och Holland-Dozier-Hollands "A love like yours", men listframgångarna har lyst med sin frånvaro.
Gruppens Motown-stil har på sistone fått ge vika för en något mera blandad repertoar, men fortfarande är det The Temptations, Jr Walker and the All Stars och The Four Tops som får släppa till flest låtar. Kunde grabbarna ska fram lite mer eget material, som helst baseras på deras aktuella, efter svenska förhållanden ovanligt internationellt klingande sound, bör Skåne äntligen ha fått fram en toppgrupp som kommit för att stanna.

Till sist en kort-kort presentation av Bread-medlemmarna:
Paul Olofsson, 20 år sångare. Idoler: Stevie Wonder och Supremes.
Åke "Blöffe" Lindeberg, 18 år, sologitarrist. Intressen:
Flickor.
Mårten Gullstrand, 20 år, basist. Idoler: Four Tops och Supremes.
Anders Melander
Källa okänd
Skivbolag städar ut popartister.
Grammofonbolaget Philips-Sonora har städat ut hälften av sina artister på pop- och svenskschlagersidan. Bara två av sju tidigare kontrakterade popband får sina kontrakt förnyade. Några av de avgående banden har upplösts, och till andra som inte får kontrakten förnyade hör Bread, Shakers och Lea Riders. Med Mecki Mark Men diskuteras en ny samarbetsform.
- Det betyder inte att vi minskar vår verksamhet inom detta fält, säger direktör Eddie Landqvist på Philips. Men efter en genomgång på en säljkonferens nyligen har vi funnit att vi inte hinner ge alla artister tillräcklig service och följa upp deras produktion.
Dagens Nyheter 68-03-09

Bread gör musik till Lundateater
Edward Bond är en engelsk dramatiker, som väckte stor uppseende, när hans första pjäs "Saved" (Räddad) sattes upp i London. Censuren förbjöd den efter endast en vecka med motiveringen att den innehöll för mycket våld. Bl a förekommer ett barnamord på scenen. Numera kan den endast visas i slutna sällskap i England. 

Lilla Teatern-Studentteatern i Lund kan som andra teater i Sverige (efter Studion i Göteborg) presentera Bonds omdiskuterade pjäs med genrep i morgon. Regissören Peter Wahlqvist låter scenerna sammanbindas av popmusik. För den svarar Anders Melander som skrivit musiken direkt för denna uppsättning.
SDS 68-03-01

Bread på teatern
Popmusik på teatern ? Det börjar komma så smått och i Lunds studentteaters uppsättning av Edward Bonds "Räddad" återfinns svenska Tamla Motown-inspirerade toner signerade Anders Melander i Malmö-bandet Bread. Därmed fick jag snabbt svar på den av mig i en tidigare artikel uttryckta förhoppningen, att Bread borde satsa mer på eget material.
Detta förstlingsverk, specialbeställt av Studentteatern har försökt att i görligaste mån bevara den i gruppens scenrepertoar framträdande Motown-rytmen.

Melanders material var emellertid av skiftande kvalitet och en del av numren verkade dåligt genomarbetade. Man saknade framförallt den riktiga tyngden i låtarna, något som skulle kunna avhjälpas med mera dominerande bas. Bäst svängde det om "Ain´t that progress", som är ett lyckat exempel på Breads adoption av det amerikanska soundet. Men den känner vi ju till från tidigare.

Till Breads fördel skall främst sägas, att det låter vitalt och internationellt om dem. Svenk pop förknippas ju annars ja annars vanligen med ett fantasilöst monotont malande utan känsla. En del grupper försöker nu glädjande nog bryta sig ur Tio i topp-klicheérna: vi har i Skåne även Shades of Blue, som ett bra exempel på detta. Det hittills bästa exemplet på en svensk pop-skiva med egen profil är Tages utmärkta LP "Studio", ett friskhetstecken i den svenska poptrallen.
Otis SDS 68-03-20


.