Paul "Pale" Olofsson - Sång
19 år, tog studenten i våras på Heleneholmsskolan. Arbetar numer i sin brors affär. Född i Stockholm och behärskar ”Eken-snacket” till fulländring. Åtminstone påstås det så. Själv förstod jag inte så värst mycket.

Paul Olofsson, 21. Han sjunger (med feeling, säger dom andra). Ibland läser han också polska vid universitetet i Lund. Fast inte så ofta. Strör vitsar omkring sig på Åstadialekt, som ingen människa begriper.

Lincoln Geiger - Gitarr
18 år med en tung tradition att föra vidare. Modern är Katja of Sweden och fadern den berömde filmskaparen Roddy Geiger. Själv är han första ringare på Latinskolan och älskare av swingmusik. Föddes en gång i London. Sologitarrist.

Mårten Gullstrand - Bas
När det blir tal om att spela basgitarr är det ingen som slår Mårten Gullstrand på fingrarna. Han liknar Hansi Schwartz i Hootenanny Singers och går i högsta ring på läroverket i Trelleborg, där han tror sig kunna ta studenten till våren. 
De andra grabbarna påstår att han mest studerar pornografi, men det anser han själv vara felaktigt och enbart elakt förtal.

Mårten Gullstrand 20, bas. Specialist på att köra bil, men tyvärr händer det ofta att andra kör på honom. Då brukar Bread få köpa ny bil. Talar sällan, men syns ofta försjunken i en bok om Snoopy och hörs då skratta väldeliga.

Anders Melander - Keyboards
19 år, skriver låtar och böcker. Kan hålla på att lyssna till John Coltrane i det oändliga. Tog studenten på Heleneholmsskolan i våras. Sina ljusblå ögon slog han upp för första gången i Gävle.

Anders Melander 20. Spelar piano, sjunger, komponerar, arrangerar. Beskylls för att i hemlighet skriva poesi med politisk tendens, men anser det vara lömskt förtal. Läser liksom Paul polska. Fast oftare. Gör musiken till två pjäser på Lilla Teatern i Lund.

Anders Lagerlöf - Trummor
18 år, spelade tidigare trummor i Namelosers och Basic Facts. Studerar musik vid militärmusikkåren på P7,  Ystad. Är hängiven jazzbeundrare med Charlie Mingos som favorit. Född i Göteborg.


Christer Möller - Trummor


Lasse Beijbom - Trummor


Lars Edlund - Trummor
Lars Edlund 20. Kommer från Namelosers och har varit med i Bread sen i höstas. Spelar trummor trots att de brann upp under en spelning i Malmös Folkets park för en tid sedan. Påpekar stolt att han är född på samma dag som Elvis.

Sven-Åke "Blöffe" Lindeberg - Gitarr
Åke Lindeberg 18. Spelade förut i Bootjacks och är den nyaste medlemmen i Bread, då han i vintras efterträdde Lincoln Geiger som sologitarrist. Kallas allmänt för Blöffe "för att han ritar djur som ser ut som blöffar".